Så fint

Så fint till fröer

 

Såkrukor

Sätt färg på vårfönstret med de här underbart färgglada små såkrukorna med tillhörande frösticka. Passar även för dina sticklingar eller varför inte piffa upp krukorna med kryddväxter från snabbköpet. Ett set innehåller 6 krukor du lätt monterar själv och sex såstickor i tre färger.

bild 2-1

Passa på att skicka en liten glad vårhälsning till någon, baksidan är utformad som ett vykort med plats både för adress och några rader. Anette Blåberg, Helena Helsing Mork, Malin Köhlmark och Kristina Kruhsberg är den kreativa kvartetten som står för idé och utformning.

Ett set kostar 49:- och finns både i butiken och i webshopen http://webshop.cranberrycorner.se/tradgard/froer-plantering

 

bild 1

Comments are closed.

Öppettider

Våra öppettider:
Måndag – Fredag
11.00 – 18.30
Lördag 11.30 – 16.30
Söndag 12.00 - 16.00 (okt-dec)
Särskilda tider vissa helgdagar, se här!
Välkommen!

Adress

Svärdvägen 3
182 33 DANDERYD
Tel 08-753 23 33
T-bana
Mörby Centrum
Karta
info@cranberrycorner.se

Arkiv

Alla inlägg