20 June, 2024

AUGUSTIEVENT: Sensommarbubbel @ Cranberry Corner

Sensommarkväll @ Cranberry Corner

champagne_rose

VÄLKOMMEN PÅ SENSOMMARBUBBEL TORSDAGEN DEN 29 AUGUSTI

Efter alla grillkvällar, kräftskivor, surströmmingsskivor och allehanda tillställningar händer inte så mycket mer. Allting drar igång med skolstart, jobbstart,  projektstart och vardagsstart i största allmänhet. Några har smusslat undan några semesterdagar och passar på att ta en lugn och skön semestervecka och drar ut på sommaren lite till, men för de flesta av oss börjar kampen mellan att hålla kvar semesterlunken i kroppen och ändå komma in i vanliga rutiner.

Ännu är det några sköna kvällar kvar. Kom och fira en av dem tillsammans med oss. Varför inte kalla det för en välkommen-tillbaka-till-vardagen-bubbel. I butiken har det redan kommit in en del av höstens nyheter och ännu några dagar fortsätter vi med vår sommarrea, den här kvällen har vi som vanligt en del extraerbjudanden och rabatter

Torsdagen den 29 augusti på Svärdvägen 3. Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till klockan 20.00 ca. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A den 28 augusti till RSVP@cranberrycorner.se Du får gärna ta med dig en vän eller flera.

 

Varmt välkommen!

 

Lisa Brandt

 

Själva ordet “vardag” ger vi ibland en lite extra tråkig betydelse,  men om man istället fokuserar på att något som är “vardagligt” snarare är  någonting med en mer avslappnad och informell stil så blir ju betydelsen genast mycket trevligare och angenämare.