20 June, 2024

Aprilerbjudande @ Cranberry Corner

Passa på att utnyttja vårt aprilerbjudande i annonsen

 

copy ad 620x350

Butiken med allt som du inte trodde att du behövde

Och mycket mer. Allt från detaljer till möbler, och från drömmar till verklighet. Vi ser helt enkelt det stora i det lilla, och det lilla i det stora. Det är sådant vi gör bäst. Kom in i vår värld en stund så förstår du vad vi menar. 

Oavsett om du tittar in hos oss i butiken på nätet eller tittar förbi oss i Mörby så vill vi gärna att du ska känna dig varmt välkommen. Därför vill vi erbjuda dig ett extra fint erbjudande under april. Vi bjuder på 20% rabatt på hela ditt köp vid ett köptillfälle. Det gäller allt i butiken förutom möbler och beställningsvaror och så långt lagret räcker. Du kan heller inte utnyttja ditt erbjudande tillsammans med andra erbjudanden och gäller till och med den 30 april 2017.

På vår webshop skriver du in rabattkoden levabo20 när du kommer till kassan. Vill du utnyttja erbjudandet i butiken klipper du av ena hörnet på annonsen som en kupong, eller skriver ut den här sidan och skriver på med ditt namn och din mailadress.

Du hittar oss på Svärdvägen 3 i Mörby. Du åker dit enkelt på en kvart från centralen med tunnelbanan. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.  Och här kommer du direkt till vår Cranberry Corners Webshop!

 

Är du nyfiken på hur vi gjorde annonsen? Titta på vår film från en tidig morgon i butiken.

 

stamp_planting