19 March, 2024

Extra öppettider i jul @ Cranberry Corner

The more the merrier

julpaket

EXTRA ÖPPETTIDER I JUL DESSUTOM EN EXTRA BONUS JUL-KUL-KUNDKVÄLL

Vi kan ju helt enkelt inte avsluta året utan en liten extra bonus kundkväll. Vi passar på när vi ändå har öppet till klockan 21 nu på tisdag den 20 december. Då värmer vi på glöggen, småsmuttar på nyårsbubblet, provsmakar en och annan pepparkaka med tilltugg och har dessutom bjudit in härliga Peter Åkerström igen med sin gitarr. Dessutom dyker det nog upp ett och annat lite extra juligt erbjudande.

Men framförallt har planerat in några extra bra öppettider så här innan julafton. Då kan du passa på att handla klapparna när det passar dig bäst, tider som är lite lugnare och kanske en stund efter middagen istället för att hinna allt innan. Vi värmer cidern oavsett vilken dag du kommer. Vill du inte vänta på att vi slår in dina paket så kan du skriva ”paketetiketter” och ge oss en dag eller två att fixa med dina fina paket innan du hämtar dom.

Lördag 17 december                           10.00-18.00

Söndag 18 december                          10.00-18.00

Måndag 19 december                         11.00-20.00

Tisdag 20 december                           11.00-21.00

Onsdag 21 december                          10.00-20.00

Torsdag 22 december                        10.00-20.00

Fredag 23 december                          10.00-19.00

 

Glöm nu inte…

Tisdagen den 20/12 från klockan 17.00 på på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A Det går alldeles utmärkt att vara lite spontan och bara dyka upp men om du redan vet så får du gärna tala om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se,  Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

Varmt Välkomna!

 

Artisten och singer-songwritern Peter Åkerström tonsatte vår Italienska afton med sitt gitarrspel i våras och gästade oss också i oktober.  Peter har rätt många strängar på sin lyra så det är väldigt roligt att få hälsa honom varmt välkommen tillbaka. Några julsånger blir det men också annan skön musik –  han influerats av både jazz, klassisk mudik, kletzmer, bluegrass, blues, funk, en och annan irländsk dänga och en del svensk folkmusik.

 

peterakerstrom