21 April, 2024

A tribute to Sinatra @ Cranberry Corner

Tribute to Sinatra@Cranberry Corner

Frank med text 620x350

 

VÄLKOMMEN PÅ SENSOMMARBUBBEL TORSDAGEN DEN 27 AUGUSTI

 Det här var sommaren som gick så fort så att en nästan var över innan den hann börja. Men det finns något skönt i att allting drar igång igen och hösten kommer vara full av roliga stunder. Den börjar redan nu med några sköna kvällar framöver, en av dem tänkte vi att du skulle komma och fira tillsammans med oss.

Torsdagen den 27 augusti tänkte vi oss en liten välkommen-tillbaka-till-vardagen-bubbel. Och vem kan väl passa bättre att ge vardagen en liten guldkant om inte Frank Sinatra, som dessutom är aktuell med sitt 100-års firande i höst. Då har vi bjudit in artisten, skådespelaren och teaterdirektören Nicke Wagemyr som bjuder på några av sina favoritlåtar från Frank Sinatras enorma repertoar. Med liveinspelat storband blir soundet som på Frankie Boy´s tid när Nicke framför några av hans fantastiska succéer.  Förutom härlig musik, lite sprudlande kallt i glasen med gott tilltugg blir det lite extraerbjudanden, rabatter och slutspurten på vår sommarrea.

Torsdagen den 27 augusti på Svärdvägen 3. Här hittar du vägbeskrivning och karta. Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till ca 20.00. Nicke finns på plats hela tiden men gör ca tre framträdanden mellan ca 18.00-19.30

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram.  Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se,. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

Varmt välkommen

 

Lisa Brandt

 

Vill du veta lite mer om Nicke?

Nicke_wagemyrSkådespelare, musikalartist, manusförfattare och för oss Norrortsbor också känd som teaterdirektör. 1983 startade han tillsammans med sin fru Marianne Tedenstad Wagemyr, Apolloteatern i Täby, som under en tioårsperiod 1987-1997 hade en egen scen där de satte upp allt från drama, komedier, barnteater och revyer. Förutom produktioner på den egna scenen har Nicke också medverkat i revyer, farser, operetter, musikprogram och musikaler på bland annat Nalen, Göta Lejon, Oscarsteatern samt på teatrar runt om i landet och på turné. Numera uppträder han inte bara med sånger ur Frank Sinatras repertoar utan kan också ses i  musikprogram där han tolkar bland annat Cornelis Vreeswijk och Evert Taube. Vill du läsa mer om alla olika föreställningar med Nicke och Apolloteatern kan du läsa mer på hans hemsida Apolloteatern.