29 March, 2024

VI FYLLER 11 ÅR!

VI FYLLER 11 ÅR 

Tiden går fort när man har roligt. Och vi har haft så otroligt roligt tillsammans med er i butiken. Elva år kanske inte låter så våldsamt mycket, men för oss är det stort. Fredagen den 30 september är det 11 år sedan vi slog upp dörrarna första gången och även om elva både är lite udda och ojämnt vill vi fira det lite extra under dagen.

Givetvis har vi förberett med extra mycket varm äppelcider och korkat upp årets jullakrits från Bülow tillsammans med favoriten A som varit med oss från starten. Godaste chokladen från Venchi tänkte vi också bjuda lite provsmakning på. Venchi som kanske räknas till en av världens finaste choklader. Med sina140-års passionerade erfarenhet lyckas de i alla fall göra gudomligt god sådan.

Men vi vill ju också bjuda på en liten present. Om du säger “Grattis på födelsedagen!” bjuder vi på 11% RABATT på hela ditt köp. Samma erbjudande gäller även på WEBSHOPEN där du anger koden GRATTIS11 i kassan.

Erbjudandet gäller endast fredagen den 30 september. Gäller ej möbler och beställningsvaror och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Här nedan följer lite bilder från de första dagarna i butiken. Vill du läsa lite mer om hur allting började kan du göra det här Hur allting började