23 July, 2024

Treårskalas@Cranberry Corner

Treårskalas på Cranberry Corner

Vi fyller tre härliga år!

fira_fixad

KOM OCH FIRA TRE MAGISKA ÅR MED OSS  TISDAGEN DEN 30 SEPTEMBER

Helt otroligt att det redan har hunnit gå tre år sedan vi öppnade den där rätt höstljumma fredagen i september 2011. Då tyckte jag att butiken redan var nästan helt färdig och full med varor, men så här lite efteråt så inser jag att den aldrig kommer att bli klar och att förändring är ett konstant tillstånd trots allt.

Inför stora dagen har vi med lite mer erfarenhet än för tre år sedan försökt se butiken med nya ögon. Den senaste månaden har vi därför vänt upp och ner på nästan allt. Vi har flyttat runt, packat upp nytt, reat ut gammalt och försökt skapa nya ytor med massor av idéer. Även om inte allt kanske hinner komma på plats till den sista september så kommer hösten bli full av trevliga nyheter.

Så kom och se hur det blev och framförallt, kom och fira med oss! Fira att det redan gått tre hela år. Tisdagen den 30 september mellan klockan 17.30-20.30 blir det bubbel, glam och treårskalas. Butiken är full av nya varor. Vi har korkat upp de kylda flaskorna, lagt upp lite godsaker, vässat saxarna, fyllt på med presentpapper och förbereder några extraerbjudanden och rabatter som känns lite extra festliga.

Tisdagen den 30 september på Svärdvägen 3. Här hittar du vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan, så vet hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

Varmt Välkommen

CranberryCornerbw maillogga

 

Tre_ar_fira_cranberry_corner

Bilden ovan är ett kollage som jag gjorde nästan ett år innan vi hade invigning av butiken. Den kommer från ett mood-board (inspirationstavla) som jag gjorde för att samla alla mina tankar och idéer. När man kan sätta ord på sina idéer, klä det i lite bilder blir drömmar, visioner och mål otroligt starka drivkrafter för att bidra till att förverkliga idéer. Här kan du läsa lite mer om hur allting började.